roenfrdehurues
Proiectare si executie lucrari instalatii cu tensiuni de pana la 20 kV

 

Casa Verde

  Detalii program 2023  

 

Casa Verde Fotovoltaice 2023

Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 are scopul de a promova producerea și utilizarea energiei curate prin intermediul sistemelor fotovoltaice.

ELPROEX este aici să vă ajute să obtineti o sursă de energie eficientă și prietenoasa cu mediul. Înțelegem că fiecare proiect are cerințe și nevoi unice, de aceea echipa noastră de specialiști vă va oferi soluții personalizate - BENEFICIAŢI CA DISCOUNT DE UN SMARTMETER (contor digital bidirectional de monitorizare a energiei).

  De ce sa alegi ELPROEX pentru Casa Verde 2023 ?  

Vezi şi   PORTOFOLIU  

Lista instalatorilor validaţi

Casa verde fotovoltaice 2023: Administrația Fondului pentru Mediu a publicat lista instalatorilor validați   AICI   noi suntem la poziţia 82 cu Garanție de bună execuţie depusă, Conform ORDIN nr. 1.063 din 26 aprilie 2023, art.15, alin.(2), lit. (a)..

Proiectare si execuţie lucrări instalaţii electrice cu tensiuni de până la 20 kV

Serviciile noastre de instalatii electrice se afla in continua dezvoltare, iar acest lucru nu face decat sa ne bucure!

Am pornit de la instalatii electrice cu grad de dificulate mic, si am ajuns sa realizam cele mai dificile tipuri de lucrari. Prin urmare, suntem una dintre putinele firme de instalatii electrice care presteaza servicii de instalatii electrice exterioare precum cele de paratrasnet, impamantare, instalatii electrice interioare, sisteme fotovoltaice, precum incalzirea electrica in pardoseala, montaj de stalpi cu suporţi, stâlpi iluminat, amplasari de posturi transformare.

Avem implementat sistemul de management al calităţii, de mediu, de securitate in muncă precum si cel in conformitate cu cerinţele SR EN ISO 9001:2008 / SR EN ISO 14001:2005 / SR OHSAS 18001:2008;

Despre noi - ELPROEX SA

CONSULTANŢĂ ENERGETICĂ

Societatea noastra cu peste 20 ani de experienta in domeniul energetic ofera consultanta energetica cu personal specializat si experimentat in vederea obtinerii de certificate, avize, finantare fotovoltaice prin Casa Verde etc.

Printre principalele avantaje ale clientului care beneficiaza de consultanta energetica se numara acelea ca primeste informatii concrete si economiseste timp in vederea definitivarii documentatiei premergatoare lucrarilor de alimentare cu energie electrica.

Proiectare si executie lucrari instalatii cu tensiuni de pana la 20 kV

Misiunea noastră

Consultanta tehnica de specialitate pentru toate categoriile de instalatii electrice precum si reducerea costurilor cu consumul de energie electrica

Proiectare si executie lucrari instalatii cu tensiuni de pana la 20 kV

Viziunea noastră

Documentare permanentă, respectarea standardelor de calitate si securitatea in muncă

Ne bazăm pe tehnici inovative ca să oferim soluţia potrivita pentru indeplinire scopurilor.

Noi suntem cei care îndeplinesc sarcinile

ELPROEX SA împreună cu dumneavoastră, întocmim un contract care vă oferă intervenția menită să crească eficiența energetică.

Proiectare şi executie de:

Elproex SA - proiectare si executie lucrari instalatii electrice cu tensiuni de pana la 20 kV
 • instalaţii electrice interioare,
 • branşamente aeriene şi subterane 0,4 kV,
 • linii electrice aeriene şi cablu 0,4-20 kV,
 • posturi de transformare 20/0,4 kV,
 • instalaţii de iluminat public stradal,
 • instalaţii de legare la pământ şi paratrăsnet, măsurători PRAM,
 • sisteme fotovoltaice si documentatii proconsumator.
Scopul nostru

Scopul nostru

Este acela de a maximiza obiectivele energetice ale clientilor nostri si de a le spori rentabilitatea, asigurandu-ne ca nicio parte a procesului nu este trecuta cu vederea.

Dezvoltarea umana

Dezvoltarea umana

Excelenta se afla la intersectia dintre inovatia tehnica si dezvoltarea umana. Ne pregatim si ne specializam in mod continuu pentru a aduce impreuna aceste doua aspecte.

Întelegere in detaliu

Întelegere in detaliu

Analizam continuu tendintele pietei, urmarim noile reglementari si prezicem tendintele viitoare. Punem la dispozitia clientilor nostri aceeasi intelegere in detaliu

Soluţii potrivite

Soluţii potrivite

Suntem mandri sa respectam standarde inalte de integritate, angajament si profesionalism. Vom consulta, analiza si oferi solutii potrivite cerintelor specifice ale clientilor nostri.

Potenţial maxim

Potenţial maxim

Ne asumam responsabilitatea ca proiectele voastre sa se dezvolte si sa functioneze la potential maxim si in conditii de eficienta din punctul de vedere al  resurselor.

Managementul

Managementul

Cunostintele noastre ample in planificarea, managementul si intretinerea sistemelor fotovoltaice ne-au ajutat sa devenim un jucator cheie in domeniul industrial

Curat si sustenabil

Curat si sustenabil

In cadrul operatiunilor noastre, ne straduim sa asiguram utilizarea eficienta a resurselor si practicii de lucru in conditii de siguranta si de eficienta energetica intr-un mediu curat.

Experienţa

Experienţa

Acordand o atentie speciala energiei regenerabile si sistemelor fotovoltaice, am invatat cum sa navigam cu profesionalism aspectele legislative si financiare.

INSTALARE SISTEME FOTOVOLTAICE SI DOCUMENTAŢIE PROCONSUMATOR

Clienții noștri beneficiază de consultanță în domeniul energiei solare, astfel sistemele solare fotovoltaice vor fi corect proiectate pentru nevoile de consum ale acestora. Oferta tehnică este întocmită numai după vizita la locul de amplasare a sistemului și se va completa cu oferta de preț personalizată, pentru fiecare lucrare în parte. 

Asigurăm montajul și testarea sistemelor solare fotovoltaice cu echipă de profesioniști în domeniu. De asemenea, putem oferi servicii de întreținere pentru panourile solare. Curățarea acestora este foarte importantă, deoarece depunerile de praf, calcar, polen duc la producerea unei cantități mici de energie și scadăderea eficienței.

Pachetele noastre includ echipamente, suport acoperis , manopera, elaborare documentatie si TVA inclus.

 Oferim:

 1. Calitate superioară la prețuri rezonabile (echipamentele și produsele sunt de la furnizori de top);
 2.  Experiența profesională a întregii echipe acumulată la toate sesiunile anterioare Casa Verde;
 3.  Echipa noastră de profesioniști cu experiență în montarea de panouri fotovoltaice găsește întotdeauna soluții avantajoase de montaj;
 4.  Datorită poziției noastre pe piața ”fotovoltaicelor” puteți să beneficiați, doar prin noi, de o poliță de asigurare ”Toate Riscurile” pentru sistemul fotovoltaic(daune produse de fenomene naturale, furturi, avarii accidentale, incendiu, trăsnet)-Bonus: Suportăm cheltuielile primei rate anuale Notă : Prețul final al sistemului se va concretiza în urma configurării sistemului împreună cu dvs.

Nu includ: taxe catre operator distributie, instalatia de legare la pamant, structura de montaj la sol.

*Întocmim documentaţii proconsumator si alte servicii conexe optional contracost pentru sistemele fotovoltaice deja instalate (de alţi furnizori) de la pret 2000Ron+TVA.

 Vezi şi   PORTOFOLIU  

Notă : Prețul final al sistemului se va concretiza în urma configurării sistemului împreună cu dvs.

 

 

 Cereţi realizare unei oferte de preţ  ! 

 fotovoltaice@elproex-bt.ro 

 

 

sisteme fotovoltaice 5

 

Oferim soluţia potrivita pentru indeplinire scopurilor

ELPROEX SA - urmărind inovația și actualizarea normativelor legislației actuale precum și prin căutarea constantă a celor mai bune tehnologii și cea mai bună economie disponibilă.

Certificări Calitate

Certificat SR EN ISO 9001:2015/EN ISO 9001:2015

Sistemul de Management al Calitatii proiectat si implementat in cadrul societatii este in conformitate cu cerintele SR EN ISO 9001:2015 / EN ISO 9001:2015 si prezinta urmatoarele caracteristici:

- enunta politica si obiectivele societatii in domeniul calitatii;

- arata organizarea si responsabilitatile functiilor care asigura implementarea acestuia in raport cu standardel de referinta adoptate;

 • serveste pentru monitorizarea satisfactiei clientilor.

Certificat SR EN ISO 14001:2015/EN ISO 14001:2015

Sisteme de Management de Mediu

Reprezinta confirmarea oficiala a unui nivel de performanta credibil si responsabil al managementului de mediu al organizatiei;

Certifica incadrarea activitatilor organizatiei in reglementarile nationale si internationale privind protectia mediului; implicare in identificarea modalitatilor de reducere a pierderilor si a pierderilor precum si a costurilor generate de tratarea si depozitarea deseurilor.

Certificat SR OHSAS 45001:2018/OHSAS 45001:2018

Sisteme de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale

Prin implementarea acestui sistem de management se realizeaza:

- confirmarea oficiala a unui nivel de performanta credibil si responsabil al managementului in domeniul sanatatii si securitatii in munca;

- identificarea pericolelor, evaluarea si pastrarea sub control a riscurilor privind sanatatea si securitatea in munca;

- reducerea numarului de accidente de munca si imbolnavire a angajatilor precum si scaderea cheltuielilor ocazionate de accidentele de munca si imbolnavirile angajatilor.

ATESTATE de proiectare si executie linii electrice

Calitatea si performanta produselor si a serviciilor ne definesc atat pe noi, cat si pe clientii nostri.

Clienţii ne-au acordat increderea. 

Noi oferim solutii pentru o lume mai sigura, mai eficienta si ne-am asigurat ca, impreuna, vom intampina ziua de maine in deplina posibilitate de asigura cresterea si dezvoltarea afacerilor.

Partenerii noştri

Printre principalele avantaje ale clientului care beneficiaza de consultanta energetica se numara acelea ca primeste informatii concrete si economiseste timp

Proiectare si executie lucrari instalatii electrice cu tensiuni de pana la 20 kV
Proiectare si executie lucrari instalatii electrice cu tensiuni de pana la 20 kV
Image

Carieră pentru electricieni

Locuri de muncă disponibile:

 • electricieni construcţii-montaj pentru activităţi în teren, deplasari local şi în judeţele limitrofe.

Please publish modules in offcanvas position.